goudprijs

Aktuele zilverprijs - zilver kopen of verkopen

Op de internationale goederenmarkten wordt de zilverprijs uitgedrukt in Amerikaanse dollars per troy ounce, dat is iets meer dan 31,1 gram. Veel zilver wordt gebruikt in de technische industrie. Daarnaast wordt veel zilver gebruikt voor het slaan van munten en het maken van sierraden. De zilverprijzen volgen vaak de prijs van goud en schommelen dus ook dagelijks op en neer. Net als overigens de andere edelmetalen.
zilverprijs

8 hour (New York) Euro price per ounce
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

goudprijs

24 hour Euro price per ounce
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

goudprijs

8 hour (New York) Euro price per kilo
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

goudprijs

24 hour Euro price per kilo
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

goudprijs

Sterling Zilver wordt gebruikt om onze zilveren sieraden mee te maken. Dit zilver bestaat is een legering van ten minste 92,5% puur zilver en 7,5% andere metalen. Meestal wordt hiervoor koper gebruikt. De Sterling Silver standaard vereist dat de legering een zilver hoeveelheid heeft van een duizendsten fijnheid van 925. Voor particulieren die hun oude zilver willen verkopen is het verstandig de zilverprijs met aandacht te volgen vanwege de prijsschommelingen. Gaat de prijs naar beneden of komt er een prijsstijging? De opbrengst van verkocht zilver kan de volgende dag een stuk lager zijn. Maar ook een stuk hoger. Alles hangt af van de zilverkoers.

Als je je oude zilveren sierraden bij de goud- en zilverinkoper voor verkoop wil aanbieden, ga dan eerst eens bij verschillende van die handelaren langs om je zilver ook daar te laten taxeren. Informeer welke handelaren bonafide zijn en wie niet. Google kan je daarbij helpen. Er zitten soms grote verschillen in prijs van wat handelaren voor je oude zilver willen betalen. Laat je niet afschepen! Met de handelaar die de hoogste prijs heeft geboden, ga je zaken doen. De zilverprijs die je krijgt is vanzelfsprekend ook afhankelijk van de kwaliteit naast de prijs uit de markt.

De zilverkoers schommelt dagelijks op en neer. De actuele zilverprijzen worden nonstop ververst. Deze website geeft de koers van zilver weer van dit moment.


Zilver is een eenvoudig te bewerken (buigbaar) metaal dat iets harder is dan goud en beschikt over een witte glans. Zilver heeft van alle metalen de beste elektrische geleidbaarheid en de laagste overgangsweerstand, beter dan koper en goud. Goud wordt daarentegen vaker gebruikt omdat het niet corrodeert. (bron: wikipedia)

overzicht


Copyright © 2010 - SuRish int. - all rights reserved

Disclaimer | mail

analyzer.metatags.org | freedigitalphotos.net | pixabay.com